Skip to main content

Klaar met nachtdiensten
en onzeker werk?

Word monteur bij Bonarius!

Wil je werken met je handen, vaste werktijden, volop doorgroeimogelijkheden én een goed salaris? Kom dan in dienst als monteur bij Bonarius. Wij leren je het vak tot in de puntjes en bieden je 100% baangarantie. Voorkennis is niet nodig. Interesse in techniek en motivatie om te leren natuurlijk wel. De rest brengen wij je bij. Heb jij er al zin in? Solliciteer dan meteen!

Bij Bonarius bieden we zij-instromers de kans op een nieuw vak te leren. Dat doen we al zo’n 5 jaar. Met succes. Want we hebben inmiddels tientallen nieuwe, enthousiaste collega’s aan ons team toegevoegd. Mannen én vrouwen. Uit allerlei branches. Je vooropleiding maakt voor ons niet uit. Zolang je maar gemotiveerd bent en arbeidsethos hebt.

Solliciteer

Zo ziet werken en leren bij Bonarius Academy er uit:

Bij Bonarius kun je alle kanten op, installeren & monteren maar ook in de richting van service & onderhoud. Afhankelijk van welke richting je kiest, start je met een leerwerktraject van zo’n 2 maanden. Je gaat dan 2 dagen per week naar onze Academy, de andere 3 dagen draai je gewoon mee met het team. Je leert dus de benodigde theorie, maar doet ook meteen praktijkervaring op. Dat betekent dat je ook meteen salaris krijgt. En we bieden je baangarantie. Wel zo fijn! En natuurlijk kom je in een superleuk team terecht. Rond jij het traject na 2 maanden succesvol af, dan krijg je een certificaat en kun je zelfstandig aan de slag met het onderhoud van installaties of meewerken met één van onze installatieteams. En leer je door in de richting die jij wilt. Je werkt dan 5 dagen en gaat 2 avonden per week naar onze Academy.

Welke mogelijkheden heb je daarna?

In de eerste 2 maanden leg je de basis waarna je zelfstandig – maar nog wel onder toezicht van ervaren monteurs – aan de slag kunt. Daarna stroom je door naar niveau 2 in de richting van jouw keuze. Rond je niveau 2 af, dan kun je ervoor kiezen om verder te leren. Of niet. Dat kies je helemaal zelf. Wil je wel doorleren? We kunnen je opleiden tot en met MBO niveau 4. Daarmee kun je het schoppen tot leidinggevend service- of montagemonteur. Je zou zeker niet de eerste zijn.

Wat bieden we je?

Een heel goed salaris, mooie bedrijfskleding en het beste gereedschap. Maar natuurlijk ook baangarantie en dus 100% zekerheid. Ook kun je rekenen op vaste werktijden zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast kun jij je precies zo ontwikkelen zoals je dat wilt want onze doorgroeimogelijkheden zijn heel goed. En niet onbelangrijk: je gaat werken in een gezellig en hecht team. Daarmee zit je dus ook heel goed.

Lijkt het je wat?

Solliciteer dan vandaag nog! Zien wij het wel zitten met je, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsronde. Zo leren we elkaar beter kennen. We vertellen je wat over ons bedrijf, vertellen welke richtingen je bij ons op kunt en geven je een rondleiding. Daarna maak jij een functietest/geschiktheidstest. Ben jij en zijn wij nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Voor je het weet kun je dan bij ons aan de slag. Klinkt goed toch?

Solliciteer

O ja, benieuwd wie bijvoorbeeld al zo’n succesvol traject hebben doorlopen? Bekijk de verhalen van Denise, Jan, Chris en Milo.

‘IK GA NOOIT MEER TERUG NAAR DE HORECA’

Denise Tromp (28) was barvrouw en is nu servicemonteur bij Bonarius.

Jan, Milo en Chris over de MBO opleiding bij Bonarius Academy

Word ook installatie- of servicemonteur bij Bonarius

Laat hieronder je gegevens achter

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.