Skip to main content

Werken als Onderhouds- of Servicemonteur

Als onderhouds- of servicemonteur bij Bonarius ben jij verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van cv-installaties. Zijn er toch storingen? Dan verhelp jij deze en zorg je ervoor dat de installatie weer veilig en optimaal presteert.

Play Video

Bekijk hier onze unieke zwerm-aanpak.

Wat doet een onderhouds/servicemonteur?

Onze unieke zwerm-aanpak zorgt ervoor dat we grootschalig preventief onderhoud plegen aan gemiddeld 300 woningen per dag. Hierbij gaan onze onderhoudsteams met een bus vol onderdelen een wijk in. Als onderhoudsmonteur ga je dus samen met je collega-monteurs, technische specialisten en een kwaliteitscontroleur op pad om huis aan huis installaties te checken en waar nodig opnieuw af te stellen of te repareren.

Helaas zijn storingen niet altijd te voorkomen. Als onderhoudsmonteur kun je doorgroeien naar storingsmonteur. Tijdens de storingsdiensten zorg je er dan voor dat problemen zo snel mogelijk worden verholpen.

Of je nu onderhoudsmonteur of servicemonteur bent: iedere dag kom je over de vloer bij bewoners. Gelukkig zijn mensen meestal blij dat je er bent. Zeker als je een storing hebt verholpen!

Benieuwd hoe een gemiddelde dag van een servicemonteur eruitziet?

Zo ziet je dag er bijvoorbeeld uit als servicemonteur bij Bonarius

Wat is het salaris van een onderhouds- of servicemonteur?

Het salaris wat je verdient als onderhoudsmonteur of als servicemonteur is afhankelijk van je ervaring en diploma’s. Bij Bonarius zorgen wij ervoor dat de salarissen altijd boven cao-niveau liggen. Maximaal kun je €5.008,- bruto per maand verdienen.

Bovenop dit salaris en doorgroeimogelijkheden bieden wij een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je onder andere:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Knappe spullen om mee te werken

Auto van de zaak

Lees meer over Bonarius

Wij zijn momenteel op zoek naar ervaren servicemonteurs voor onze locaties in Den Haag, Utrecht, Zwanenburg en Arnhem. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures