Skip to main content

Werken als Servicemonteur

Als servicemonteur bij Bonarius ben jij verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van cv-installaties. Zijn er toch storingen? Dan verhelp jij deze en zorg je ervoor dat de installatie weer veilig en optimaal presteert.

Bekijk alle vacatures

Wat doet een servicemonteur?

Onze unieke zwerm-aanpak zorgt ervoor dat we grootschalig preventief onderhoud plegen aan gemiddeld 300 woningen per dag. Hierbij gaan drie onderhoudsteams en een montageteam met een bus vol onderdelen de wijk in. Als lid van één van de drie onderhoudsteams, ga jij samen met je mede-monteurs, technische specialisten en een kwaliteitscontroleur op pad om de installaties te controleren, optimaliseren en waar nodig te repareren.

Helaas zijn storingen niet altijd te voorkomen. Tijdens de storingsdiensten zorg je als servicemonteur ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Hierbij zet je jouw kennis van de meest gangbare cv-installaties, warmwater-apparatuur en individuele warmtepompen in zonder daarbij veiligheid, het milieu en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Iedere dag kom je over de vloer bij bewoners. Als gezicht van de organisatie heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Daarnaast ben jij een teamspeler die goed samenwerkt.

Benieuwd hoe een gemiddelde dag van een servicemonteur eruitziet? Bekijk hieronder de dag van een servicemonteur:

Zo ziet je dag er bijvoorbeeld uit als servicemonteur bij Bonarius

Wat is het salaris van een servicemonteur?

Het salaris wat je verdient als servicemonteur is afhankelijk van je ervaring en diploma’s. Bij Bonarius zorgen wij ervoor dat de salarissen altijd boven cao-niveau liggen. Maximaal kun je €5.008,- bruto per maand verdienen.

Bovenop dit salaris en doorgroeimogelijkheden bieden wij een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je onder andere:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Knappe spullen om mee te werken

Auto van de zaak

Lees meer over Bonarius

Wij zijn momenteel op zoek naar ervaren servicemonteurs voor onze locaties in Den Haag, Utrecht, Zwanenburg en Arnhem om ons montageteam te versterken. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures