Skip to main content

Werken als projectleider

Als projectleider bij Bonarius ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van verwarmings- en ventilatieprojecten in bestaande woonwijken en complexen.

Bekijk alle vacatures

Wat doet een projectleider?

Samen met de rest van het projectteam pak je als projectleider grote en kleine verwarmings- en ventilatieprojecten op. In overleg met de projectmanager plan je deze zelfstandig in en stuur je de monteurs, onderaannemers en werkvoorbereiders aan gedurende het hele traject. Bij Bonarius werken we namelijk met de instelling: samen uit, samen thuis!

De projecten hebben een hoge doorloopsnelheid en zetten volop in op automatisering en digitalisering om de processen te optimaliseren. Het vastleggen van de projectadministratie en het rapporteren van afwijken gebeurt daarom op een procesmatige manier. Door jouw gestructureerde manier van werken zal dit voor jou geen problemen opleveren.

Onze projectleiders staan bekend als technische specialisten met uitgebreide kennis hebben van cv- en ventilatietechniek, de verduurzamingsopgave en de renovatiemarkt. Het is daarom een vereiste om ervaring en kennis te hebben op deze gebieden en in het maken van warmteverlies- en leidingberekeningen.

Wat is het salaris van een projectleider?

Wat je als projectleider gaat verdienen is afhankelijk van je ervaring en diploma’s (minimaal MBO 4-niveau). Bij Bonarius zorgen wij ervoor dat de salarissen altijd boven cao-niveau liggen. Voor deze functie is het brutosalaris maximaal €5.008,- per maand.

Naast dat je goed gaat verdienen en kunt doorgroeien, krijg je een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van ons:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Knappe spullen om mee te werken

Auto en smartphone van de zaak

Lees meer over Bonarius

Wij zijn momenteel op zoek naar technische specialisten die ons projectteam komen versterken. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de installatietechniek? Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures