Skip to main content

Wij zijn Bonarius

Een mooi familiebedrijf met ruim 300 professionals

Onze basis is al 70 jaar: kwaliteit in techniek en dienstverlening. We hebben alles in huis en regelen dingen gewoon strak. Doen alles altijd nét iets beter. Dat heeft ons al veel gebracht. Een vooraanstaande positie in de branche bijvoorbeeld. Marktleiderschap in de regio. En natuurlijk de leukste monteurs van Nederland!

Even voorstellen

Je kent ons waarschijnlijk van het aanleggen en onderhouden van cv-installaties.

Dat doen we inderdaad. Sterker nog, we zorgen al 70 jaar lang voor het onderhoud van ruim 250.000 centrale verwarmings- en warmwatertoestellen in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders.

Maar we doen veel meer. We zetten onze kennis en vakmanschap ook in voor grootschalige verduurzamings-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten: van ontwerp tot en met beheer. We zetten onze in-house expertise op álle vlakken van de installatietechniek in: verwarming, ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica.

Dit kunnen wij uiteraard niet zonder onze 300 medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier bij ons werkt. Daarom zorgen we goed voor elkaar!

Bonarius Academy

BIJ BONARIUS HEBBEN WE
DE BESTE MONTEURS.
WE LEIDEN ZE ZÉLF OP!

Na 1,5 jaar in het magazijn boden ze aan mijn onderhoudspapieren te halen. Dat heb ik gedaan en toen kon ik gelukkig weg van kantoor. Veel te saai voor mij, ik steek liever de handen uit de mouwen. Na 2 jaar werken in het onderhoud kon ik doorstromen naar de service. Ook daar heb ik inmiddels mijn papieren voor gehaald. En nu werk ik als servicemonteur. Ja, zo kan het gaan in 8 jaar!

Jos, van magazijnmedewerker naar servicemonteur

Vanaf het begin voelde ik me thuis bij Bonarius, echt op mijn gemak. Ik werd ‘gespot’ en kreeg ruimte om mijn kwaliteiten te ontplooien en door te groeien tot teamleider. De Front Office is belangrijk voor Bonarius. Ik heb goed voor ogen wat ik wil met de afdeling, en daar doe ik alles voor. De hectiek is er heerlijk, nooit saai en eigenlijk kun je niet naar huis, want er is altijd iets te doen.

Elga, van medewerker front office naar teamleider

Bonarius

Werken bij Bonarius,
is werken aan verduurzaming

Ga jij samen met ons een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Door het plaatsen en onderhouden van hybride toestellen zorgen we ervoor dat hele wijken en complexen verduurzaamd worden. We doen dat al op grote schaal en lopen hierin echt voorop.

Zelf werken we ook duurzaam. Zo halen onze kantoren en ons wagenpark hun energie uit onze eigen zonnepanelen, beperken we met onze zwerm-aanpak het aantal kilometers, hergebruiken wij waar mogelijk materialen en recyclen we de verpakkingsmaterialen van de toestellen.

Work hard play hard

We organiseren allerlei uitjes, de jaarlijkse barbecue, nieuwjaarsborrel en nog veel meer. De sfeer is dan ook top. Er werken bij ons zelfs verschillende vriendenteams!

Onze cultuur

Bonarius is een familiebedrijf en dat zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. Onze bedrijfscultuur hebben wij samengevat in zes kernwaarden: Plezier, Groei, Waardering, Samen, Geluk en Trots.

Plezier

tijdens en na werktijd

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Binnen de teams zorgen we voor een goeie sfeer. Er wordt veel gelachen. Ook na werktijd maken we het gezellig met sportieve activiteiten, borrels, barbecues en uitjes.

Groei

door in je werk

Doorgroeien van hulpmonteur naar projectleider? Dat kan bij Bonarius! Geen enkele doorgroeimogelijkheid is ons te gek. En beschik je niet over de juiste papieren? Geen probleem, dan kun je deze halen aan onze eigen MBO erkende Academy.

Waardering

krijgen voor wat je doet

We werken met zijn allen hard om de kwaliteit te leveren die onze opdrachtgevers verdienen. Die inzet vinden wij niet zomaar vanzelfsprekend. Binnen Bonarius wordt iedereen dan ook uitstekend beloond: een salaris boven cao-niveau, een goede pensioenregeling, knappe spullen en vaak een eigen bedrijfswagen.

Geluk

op de werkvloer en erbuiten

Werkgeluk begint bij een goede werk-privé balans. Daarom zetten wij in op flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Je wordt niet gezien als nummer en we kijken voortdurend samen wat er nodig is om het werkgeluk nog meer te verhogen. Te beginnen bij de 13 extra adv-dagen bovenop de 25 vakantiedagen per jaar!

Trots

op alles wat we doen

Als brengers van comfort voorzien we bewoners van een comfortabele, gezonde en veilige woning zonder daarbij de kwaliteit en service uit het oog te verliezen. Hier zijn wij samen  trots op en dat stralen we uit als we bij de bewoners aan de deur staan.

Samen

uit, samen thuis

Bij Bonarius sta je er nooit alleen voor. Betrokkenheid staat centraal in de organisatie en binnen de teams. Het is belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen, we samen de schouders eronder zetten en elkaar eerlijke feedback durven geven als het nodig is.

Werken bij Bonarius,
is werken aan verduurzaming

Ga jij samen met ons een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Door het plaatsen en onderhouden van hybride toestellen zorgen we ervoor dat hele wijken en complexen een belangrijke stap zetten op het gebied van duurzaamheid. Daarbij onderzoeken we voortdurend de laatste trends en ontwikkelingen en implementeren we nieuwe innovaties.

Naast het werken aan verduurzaming, werken we ook op een duurzame manier. Zo halen onze kantoren en wagenpark hun energie uit onze eigen zonnepanelen, beperken we met onze zwerm-aanpak het aantal kilometers, hergebruiken wij waar mogelijk materialen en recyclen we de verpakkingsmaterialen van de toestellen.