Skip to main content

Wij zijn Bonarius

Een mooi familiebedrijf met ruim 400 professionals

Onze basis is al 70 jaar: kwaliteit in techniek en dienstverlening. We hebben alles in huis en regelen dingen gewoon strak. Doen alles altijd nét iets beter. Dat heeft ons al veel gebracht. Een vooraanstaande positie in de branche bijvoorbeeld. Marktleiderschap in de regio. En natuurlijk de leukste monteurs van Nederland!

Even voorstellen

Je kent ons waarschijnlijk van het aanleggen en onderhouden van cv-installaties.

Dat doen we inderdaad. Sterker nog, we zorgen al 70 jaar lang voor het onderhoud van ruim 250.000 centrale verwarmings- en warmwatertoestellen in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders.

Maar we doen veel meer. We zetten onze kennis en vakmanschap ook in voor grootschalige verduurzamings-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten: van ontwerp tot en met beheer. We zetten onze in-house expertise op álle vlakken van de installatietechniek in: verwarming, ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica.

Dit kunnen wij uiteraard niet zonder onze 300 medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier bij ons werkt. Daarom zorgen we goed voor elkaar!

Bonarius Academy

BIJ BONARIUS HEBBEN WE
DE BESTE MONTEURS.
WE LEIDEN ZE ZÉLF OP!

Na 1,5 jaar in het magazijn boden ze aan mijn onderhoudspapieren te halen. Dat heb ik gedaan en toen kon ik gelukkig weg van kantoor. Veel te saai voor mij, ik steek liever de handen uit de mouwen. Na 2 jaar werken in het onderhoud kon ik doorstromen naar de service. Ook daar heb ik inmiddels mijn papieren voor gehaald. En nu werk ik als servicemonteur. Ja, zo kan het gaan in 8 jaar!

Jos, van magazijnmedewerker naar servicemonteur

Vanaf het begin voelde ik me thuis bij Bonarius, echt op mijn gemak. Ik werd ‘gespot’ en kreeg ruimte om mijn kwaliteiten te ontplooien en door te groeien tot teamleider. De Front Office is belangrijk voor Bonarius. Ik heb goed voor ogen wat ik wil met de afdeling, en daar doe ik alles voor. De hectiek is er heerlijk, nooit saai en eigenlijk kun je niet naar huis, want er is altijd iets te doen.

Elga, van medewerker front office naar teamleider

Bonarius

Werken bij Bonarius,
is werken aan verduurzaming

Ga jij samen met ons een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Door het plaatsen en onderhouden van hybride toestellen zorgen we ervoor dat hele wijken en complexen verduurzaamd worden. We doen dat al op grote schaal en lopen hierin echt voorop.

Zelf werken we ook duurzaam. Zo halen onze kantoren en ons wagenpark hun energie uit onze eigen zonnepanelen, beperken we met onze zwerm-aanpak het aantal kilometers, hergebruiken wij waar mogelijk materialen en recyclen we de verpakkingsmaterialen van de toestellen.

Work hard play hard

We organiseren allerlei uitjes, de jaarlijkse barbecue, nieuwjaarsborrel en nog veel meer. De sfeer is dan ook top. Er werken bij ons zelfs verschillende vriendenteams!

Onze cultuur

Bonarius is een familiebedrijf en dat zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. Onze bedrijfscultuur hebben wij samengevat in vijf kernwaarden: Vakmanschap, Klantgerichtheid, Oplossingsgerichtheid, Kostenbewustzijn en Samenwerken.

Vakmanschap

Bij Bonarius prijzen we ons gelukkig met echte vakmensen, zowel op de werkvloer als achter de bureaus. We investeren in jou, zodat je je vakmanschap kunt blijven ontwikkelen. Dit zie je niet alleen terug in diploma’s en certificaten, maar ook in de waardering van klanten en collega’s.

Klantgericht

De klant verzorgt onze boterham (en beleg). Dus de klant staat centraal in al onze activiteiten. Onze mensen zijn Bonarius-ambassadeur bij klanten. En dat betekent dat je in alles wat je doet dienstbaar bent en dat je je gedraagt zoals het hoort. “Bonarius, goed geregeld!”, dat is wat we willen horen van onze klanten.

Oplossingsgericht

Bij Bonarius zien we geen problemen, alleen uitdagingen. Met creativiteit en vastberadenheid vinden we voor welk vraagstuk een oplossing. En dat doen we altijd veilig.

Kostenbewustzijn

We zijn een bedrijf met een missie en een visie. Om te blijven groeien, houden we onze financiën scherp in de gaten. We investeren slim en zijn ons bewust van het belang van elke euro. Zuinig maar zeker niet gierig en altijd met waarde.

Samenwerken

Teamwork maakt de droom werkelijkheid bij Bonarius. We versterken elkaar en zetten samen de beste resultaten neer. Open communicatie en respect staan centraal. We richten ons op de inhoud, niet op de persoon.

Werken bij Bonarius,
is werken aan verduurzaming

Ga jij samen met ons een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Door het plaatsen en onderhouden van hybride toestellen zorgen we ervoor dat hele wijken en complexen een belangrijke stap zetten op het gebied van duurzaamheid. Daarbij onderzoeken we voortdurend de laatste trends en ontwikkelingen en implementeren we nieuwe innovaties.

Naast het werken aan verduurzaming, werken we ook op een duurzame manier. Zo halen onze kantoren en wagenpark hun energie uit onze eigen zonnepanelen, beperken we met onze zwerm-aanpak het aantal kilometers, hergebruiken wij waar mogelijk materialen en recyclen we de verpakkingsmaterialen van de toestellen.