Skip to main content

Werken als Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij Bonarius ben jij het aanspreekpunt voor de klanten, monteurs en projectleiders in de voorbereiding en uitvoering van verwarmings- en ventilatieprojecten.

Bekijk alle vacatures

Wat doe je als werkvoorbereider?

Je komt terecht in een  van onze teams van betrokken en ervaren aanpakkers. Onder hen worden de projecten verdeeld, variërend van klein tot groot. Samen met de projectleider pak je deze projecten op, van begin tot eind.

Zonder de opleverdatum uit het oog te verliezen zorg je ervoor dat de benodigde mensen ingepland worden, de juiste materialen besteld worden, de projectadministratie onder controle is en eventuele afwijkingen op tijd gerapporteerd worden.

Het belangrijkste hierbij is dat jij als teamspeler ervoor zorgt dat alle betrokken partijen op je kunnen bouwen. Je moet daarom beschikken over goede communicatieve vaardigheden, een oplossingsgerichte denkwijze en een gestructureerde manier van werken.

Als aanspreekpunt krijg je soms complexe vraagstukken voor je kiezen. Kennis van cv- en ventilatietechniek is daarom belangrijk, ook moet je weten wat er komt kijken bij de verduurzamingsopgave en hoe het werkt in de renovatiemarkt.

Benieuwd hoe je dag als werkvoorbereider er ongeveer uitziet? Bekijk hieronder de dag van een werkvoorbereider!

Zo ziet je dag er bijvoorbeeld uit als werkvoorbereider bij Bonarius

Wat is het salaris van een werkvoorbereider?

Wat je verdient als werkvoorbereider is afhankelijk van je ervaring. Bij Bonarius zorgen wij ervoor dat de salarissen altijd boven cao-niveau liggen. Concreet kun je daardoor maximaal € 4.514,- bruto per maand verdienen. Maar er zijn ook volop mogelijkheden om bij te leren en door te groeien naar bijvoorbeeld projectleider of projectmanager.

Bovenop dit salaris bieden wij een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je onder andere:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Auto en smartphone van de zaak

Lees meer over Bonarius

Wij zijn momenteel op zoek naar werkvoorbereiders om ons projectteam te versterken.
Bekijk hier de vacature voor Werkvoorbereider Installatietechniek en solliciteer!

Bekijk onze vacatures werkvoorbereider