Skip to main content

Werken als Installatiemonteur

Als installatiemonteur bij Bonarius ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen van individuele cv-installaties in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Jij pakt het hele proces op, van voorbereiding tot het afstellen van de installatie.

Bekijk alle vacatures

Wat doe je als installatiemonteur?

Bij Bonarius werken we volgens onze unieke zwerm-aanpak. Hierbij gaan zowel onderhoudsteams als montageteams met elkaar een wijk in. Als installatiemonteur werk je dus niet alleen, maar je gaat samen met je collega’s van het montageteam aan de slag met het vervangen van alle cv-installaties en rookgasafvoeren in een complex of een wijk.

De werkzaamheden van een installatiemonteur omvatten het hele montageproces. Dat begint bij het verwijderen van het bestaande toestel, het plaatsen van de nieuwe installaties leidingen en de cv-installatie tot aan het aansluiten en monteren van de radiatoren op verschillende plekken in de woning.

Als monteur kom je over de vloer bij veel verschillende bewoners. Je bent er het gezicht van onze organisatie, dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen te communiceren en ze te helpen. Daarbij hoort natuurlijk ook een passie voor techniek om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Benieuwd hoe je dag er ongeveer uitziet? Bekijk hieronder de dag van een installatiemonteur:

Zo ziet je dag er bijvoorbeeld uit als installatiemonteur bij Bonarius

Wat is het salaris van een installatiemonteur?

Wat je verdient als installatiemonteur is afhankelijk van je ervaring en diploma’s. Bij Bonarius zorgen wij ervoor dat de salarissen altijd boven cao-niveau liggen. Concreet kun je daardoor als installatiemonteur maximaal €4.084,- bruto per maand verdienen.

Dit salaris kan nog verder oplopen als je extra diploma’s hebt. Heb je een STEK of lasdiploma op zak? Dan kan je bij ons aan de slag als 1e monteur waardoor je salaris kan oplopen tot maximaal €4.514,- bruto per maand. Heb je een MBO 4-niveau Leidinggevend Monteur diploma? Dan verdien je maximaal €5.008,- bruto per maand als chef-monteur.

Heb je deze diploma’s niet maar wil je wel graag doorgroeien naar de functies 1e monteur of chef-monteur? Er zijn volop mogelijkheden om bij ons de benodigde diploma’s te halen.

Bovenop dit salaris en doorgroeimogelijkheden bieden wij een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je onder andere:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Knappe spullen om mee te werken

Auto van de zaak

Lees meer over Bonarius

Wij zijn momenteel op zoek naar ervaren installatiemonteurs op elk niveau om ons montageteam te versterken.
Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Bekijk de vacatures