Skip to main content

Werken als project assistent

Heb jij geen ervaring in de techniek, maar wel de ambitie om een technisch specialist te worden? Als young professional word je bij Bonarius opgeleid tot een veelzijdige en technische project assistent.

Bekijk alle vacatures

Wat doet een project assistent?

Als project assistent ondersteun je het projectteam bij de voorbereiding en uitvoering van grote en kleine verwarmings- en ventilatieprojecten. Het is een veelzijdige functie waarbij je het ene moment afspraken maakt met bewoners en het andere moment technische tekeningen aan het maken bent. Ervaring is niet nodig, want je wordt voor alle taken intern opgeleid en begeleid.

Wat we wel van je vragen is een goede motivatie om de kneepjes van het vak te leren, veel doorzettingsvermogen om de projecten succesvol af te ronden én een flinke dosis teamspirit zodat de monteurs, projectleiders en werkvoorbereiders op jou kunnen bouwen. Bij Bonarius staan we namelijk altijd voor elkaar klaar!

Benieuwd hoe een gemiddelde dag van een project assistent eruitziet? Bekijk hieronder de dag van een project assistent.

Zo ziet je dag er bijvoorbeeld uit als projectassistent bij Bonarius

Wat is het salaris van een project assistent?

Als project assistent ga je leren en tegelijk goed verdienen. Heb je de ambitie om hogerop te komen? Je kunt bij ons eindeloos doorleren en doorgroeien naar projectleider, projectmanager of zelfs naar directeur. Een goede investering dus van jouw toekomst!

Naast dat je een salaris boven cao-niveau gaat verdienen, krijg je een pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van ons:

25 vakantiedagen én 13 adv-dagen

Een collectieve pensioenverzekering

Knappe spullen om mee te werken

Lees meer over Bonarius

Ben jij de veelzijdige aanpakker met de ambitie om een technisch specialist te worden? Dan is Bonarius de plek voor jou!
Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures